Mikroföretag

Mikroföretag - mikroforetag.se

Information - Community - Mötesplats - Forum

 

Hur blir jag medlem på Mikroföretag.se?

Forum > mikroforetag.se > Vanliga frågor > Hur blir jag medlem på Mikroföretag.se?

Skriv ut

Visar inlägg 1 - 1 av 1.

< [1]  >
Skrivet av Bengt 30 aug 2009 15:42
Skriv ut Direktlänk
Avatar, Porträtt Bengt

Bengt

(Admin)

SVAR: Gå till "Skapa nytt konto" och fyll i det användarnamn du vill ha inom Mikroföretag.se, det lösenord du vill logga in med samt din e-postadress och klicka på "Skicka".

Det måste vara en giltig och väl fungerande e-postadress och du får aldrig fylla i någon annans e-postadress (det är brottsligt). Detta är en rent adminstrativ e-postadress som aldrig lämnas ut till tredje part och aldrig kan bli synlig på webbplatsen. Använd då inte den typ av webbaserad mail som det ofta är problem med. (En annan e-postadress kan du ange som synlig och det kan vara en mindre väl fungerande.)

Det användarnamn du önskar kanske redan är upptaget, i så fall kommer du tillbaka till "Skapa nytt konto", ändra då ditt önskade användarnamn till någonting annat.

Ett antal uppgifter är obligatoriska, de är märkta med röd *, du kan inte aktivera kontot utan att ha fyllt i dessa. Varje lämnad uppgift måste vara korrekt, annars kommer ditt konto snart att stängas av igen.

Efter att din anmälan har kommit in till Mikroföretag får du ett e-postmeddelande med en aktiveringskod (och länk) för att aktivera ditt konto. Vi håller hög säkerhet rakt igenom på den här webbplatsen.
-

--
Admin på Mikroföretag | www.inskrift.se
 

< [1]  >